Biográfia

1976. június 20-án Budapesten születtem, mint Hamvai Péter Lóránd. A tanulmányaim (járóka, bölcsőde, óvoda, 8 általános, szakmunkás iskola) elvégzése után, mint asztalos kerestem kenyerem 1993 nyaráig.
A szórakoztatóiparral 12 éves koromban, mint diszkólátogató kerültem kapcsolatba. Dolgozni ebben az iparban, mint ifjúsági táborvezető-felügyelő, valamint szórólapterjesztő, a SKYLIGHT nevű cégnél, 1993-ban kezdtem el. A cég vasárnapi ifjúsági rendezvényein kerültem közelebbi kapcsolatba a zenével és a DJ-kkel.1994 szilveszterén a SKYLIGHT körében megrendezett házibulin álltam először lemezjátszók mögött, mint DJ.
1995 tavaszán Bárány Attila (akit a SKYLIGHT bulikról ismertem) – hallva érdeklődésemet a lemezlovasság iránt – megkérdezte, hogy szeretnék-e vele dolgozni, mint lemezlovas. Azonnal igent mondtam. Ekkor tanultam meg – autodidacta módon – mixelni.
1995 nyarán Bárány Attilával a DEXION-ban és a PALACE-ban zenéltünk (nekem ezek voltak első munkáim lemezlovasként).
1995 ősze: péntek esténként AZTÉK és szombatonként EXCALIBUR.
1996 elejétől felhagyva minden mással, mint DJ Gömbi kerestem a kenyerem.
1997 végéig (két éven át) minden pénteken és szombaton a COLOSSEUM MASH DANCE nevű szórakozóhelyen játszottam. A nyarakat a CLUB PANORÁMA (Balatonalmádi) dj-pultja mögött töltöttem.
1997 ősze: odakerülök az E-PLAY-be, minden szerda és péntek estére.
1997 tele: UNDERGROUND CAFE – Első önálló, egész estés munkám minden szombaton.
1998-1999 nyara: ÁTRIUM MUSIC CLUB (Balatonfüred).
1998 őszétől UNDERGROUND és MEDUZA szombatonként, pénteken E-PLAY.
1999 elejétől szerdánként MEDUZA és péntekenként DOKK (ebben az időben kerültem közelebbi munkakapcsolatba a MEDUZA akkori egyik tulajdonosával, aki felfigyelve munkámra és termetemre /130kg/ exclusive szerződést ajánlott, melyben ki volt kötve az is, hogy nem csökkenhet a súlyom)1999 telétől már így kerültem a FACE-be (itt játszottam először egyedül egész este modern tánczenét). Péntekenként a DOKK-ban játszottam.
2000 telén nyilik a HOME CLUB, ahol minden szombaton egyedüli rezidensként léptem az lemezjátszók mögé (szintén az exclusive szerződésnek köszönhetően) és itt vettem fel a „HAMVAI P.G.” nevet/.
2001 nyár: FLÖRT a hét minden napján, plusz minden szerdán ÁTRIUM MUSIC CLUB (Balatonfüred).
2001 őszén megnyitjuk első saját tervezésű és kivitelezésű szórakozóhelyünket barátaimmal: a WATERGATE-et. Itt minden pénteken és szombaton játszottam.
2001 telén nyílik a HOME CAFÉ. Itt csütörtök, péntek és szombat zenéltem (ekkor hosszabbítottuk meg újabb 1 évvel a már 2 éve fennálló exclusive szerződésem).
2001 telén a HOME CLUB megtalálva identitását, mint rendezvény-helyszín működik tovább. Ekkor született meg a 69 PARTY ötlete, amely Bakis Jován, Bárány Attila, a club tulaja és jómagam szüleménye. Ezeken a partykon először hárman, négy lemezjátszóról zenéltünk, majd ketten az Attilával. A jubileumi tizedik 69 PARTY-ra kibocsájtott promo CD-t én válogattam és mixeltem.
2002 nyara: BEACH BAR szerda, csütörtök, péntek, szombat, valamint minden WHITE PARTY-n (ekkor vezettük be ezt a party-sorozatot hazánkban) és SEX ON THE BEACH PARTY-n játszom, egész este. A nyár végén kibocsájtásra kerül egy általam mixelt promo cd – a beach bar kedvenceivel -, amely a REMEMBERS OF 2002 SUMMER nevet kapja. Emellett keddenként COCA-COLA BEACH HOUSE(Siófok).
2002 tél: nyílik a BED. Én, mint házigazda, két vendégemmel együtt, 6 lemezjátszóról szórakoztatunk, minden második szombaton, ez pályafutásom eddigi legszebb, legnagyobb és legstílusosabb szórakozóhelye (ekkor újabb szerződés-hosszabbítás történik, most már korlátlan időtartamra).
2003 február: a Roxy rádió megkeresésére belépek az igen neves ROXY-DJ-k táborába, ezáltal minden hétfőn délután 4-től 5-ig a mixeimé az éter. Később több fellépési lehetőséget is kapok a rádiótól, mint lemezlovas (ROXY SZÜLINAPI BULI A PALACE-BAN, SPORTSZIGET, BUDAPEST PARÁDÉ, stb).
2003 tavaszára – a nagy érdeklődésre való tekintettel – a BED kinyitja kapuit minden szombatra, a májusi szezonzáróig.
2003 áprilisában nyílik a CAFÉ DEL RIO, hazánk legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, itt egész nyáron minden pénteken zenélek.
2003 május vége: nyílik a BED BEACH, itt minden nyitvatartási napon játszom, mint házigazda egész este (péntek, szombat + white party-k).
2003 augusztus: tisztázatlan körülmények között leég a BED BEACH és odavész az összes (1300 db) bakelit lemezem, ekkor állok át a cd-re.
2003 szeptember /szezonnyitó/: újra kinyitja kapuit a BED, ahol kéthetente szombaton ismételten, mint házigazda veszem ki szerepem az estékből. Minden péntek KÖZGÁZ PINCE CLUB.
2003 október: megjelenik az első hivatalos mixlemezem WELCOLME TO THE BED címmel a boltokban, kiadóm a CLS gondozásában.
2003 tele: minden csütörtökön members club a MOULIN ROUGE-ban (exclusive modern tánczenei estem).
2004 február: mint DJ és MC szerepet kapok SCHOBERT NORBI új műsorában a TV2-n. Innentől kezdve minden vasárnap és hétfőn a WELLNESS HATÁROK NÉLKÜL című műsorban is tekerem a kedvenceimet.
2004 április: a ROXY-ban innentől nem csak délután 4-től 5-ig, hanem este 10-től 11-ig is szólnak a mixeim (minden hétfön).
2004 május: második sikeres szezonját zárja a BED és nyitjuk nyári szórakozó helyeinket, a BED BEACH-et (LaCora-val minden szombat, havi 1 péntek és 1 szerda) és a COHIBA GARDEN-t (csütörtök este).
Nyílik a CAFÉ DEL RIO is, ahol minden szerdán és pénteken fél estét játszom. Emellett minden hétfőn fellépünk MIXDOWN néven két bármixerrel és Magonyi L. társaságában a COCA-COLA BEACH HOUSE-on.
2004 augusztus: eladásra kerül a BED és a BED BEACH, ezzel a BED csatlakozik hazánk legnagyobb diszkó birodalmához. Az új tulajdonos is igényt tart a munkámra, és ő is kizárólagos megállapodást köt velem.
2004 szeptember: pontosan 24 buli után bezár nyári rezidenciám, a BEDBEACH. A záróbulival – amely a végére könnyekkel telítődött – zárom életem eddigi legjobb nyarát. Bezár a CAFÉ DEL RIO is.
2004 október 3: szezonjába kezd a BED, nyitvatartás kéthetente szombatonként, ahol megint, mint házigazda játszom. Miután a HOME CLUB is csatlakozik a diszkóbirodalomhoz, nagy örömömre ismét zenélhetek a 69-es partin és innentől kezdve ebben a klubjában is igényt tart a szolgálataimra a birodalom tulajdonosa. Átalakulva újra nyit a hajógyári sziget egyik ékessége a DOKK CLUB, péntekenként itt játszom fél estét. Télre beköltözik a CAFÉ DEL RIO a KÖZGÁZ PINCÉBE és ott töltöm a péntek estéim második felét.
2004 november eleje: megjelenik második hivatalos mixlemezem „HAMVAI.P.G.002 I’M YOUR D.J.” címmel, rajta első saját nótám, melynek címe: DISHARM PIANO, amit a NIGHTWORKZ-el közösen készítettem. Minden csütörtökön a MOULIN ROUGE-ban nyesem, az R&R partykon egész télen.
2004 november vége: megjelenik a boltokban a NORBI-val közös tv műsorunkhoz csatlakozó mixlemez, ami a MUSIC UPDATE címet viseli, ez a harmadik hivatalos mixalbumom.
2004 december: megjelenik egy általam készített mixalbum, a FLYERZ magazinhoz csatolva, ez az újság első mixlemeze, ami a COOL SEXY HOT & MORE címet viseli; hazánkban még ekkora példányszámban semmilyen lemez nem jelent meg (140000db). Ez egyben a negyedik hivatalos korongom. A megjelenéssel egy időben megrendezésre kerül az első FLYERZ PARTY az EVENTS HALL-ban, ahol egész este játszom LaCora warmup-ja után.
2005 eleje: HAUBER ZSOLT megkeres, hogy írjunk együtt zenét, ennek első gyümölcse „A VÁGY KAPUJA” címmel, maxi cd formában meg is jelenik, ugyanúgy, mint eddigi mixalbumaim a CLS kiadó gondozásában. Szintén a kiadóm jóvoltából megkezdem első ORSZÁGOS TURNÉmat.
2005 nyár: májusban harmadik sikeres szezonját zárja a BED. Majd megkezdődik a nyári szezon, szerdánként CITADELLA GARDEN, csütörtökönként BUDHA BEACH, péntekenként PALACE SIÓFOK, és egész estés modern tánczenei estek minden szombaton, valamint havonta 1szer szerdán a WHITE PARTY-kon a BED BEACH-en.
KARÁNYI DANI felkeres, hogy zenéljünk együtt, meg is születik első közös dalunk, a WELCOLME TO THE LIGHT.
Közben a második dalunk is elkészül HAUBER ZSOLTTAL melynek „A VILÁG VÉGÉN” a címe.
Sorra teszünk eleget a remix felkéréseknek VEKONYZ-zal
(FRESH, GAABRIEL, CHIP, EMILIO, NÁKSI&BRUUNER,
SHAME54, KARÁNYI D.) és elkészülnek első bootleg-jeink is.
Elindítjuk lemezlovas-iskolánkat (LACORA, MAGONYI L. és jomagam) MIXDOWN néven, amely elvégzése után –a szakmában egyedülálló módon- szakképesítést ad.
Júniusban megrendezésre kerül a FLYERZ magazin második party-ja, amin ugyanúgy, mint az előzőn LACORA és jómagam játszunk, helyszín a BED BEACH. A partyn megjelenik a 2. FLYERZ CD (50000 példányszámban), amit ismételten én készíthettem el, a mixalbum cime: FLYNIGHT.
2005 szeptember: második szezonját zárjuk a BED BEACH-nek és nyitjuk a BED 4. szezonját (mint idáig, most is kéthetente szombatonként). Péntekenként az újranyiló DOKK-ban játszom és még mindig tart a kizárólagosságom a birodalommal.
2005 október: 1 atrocitás miatt Lacora és jómagam elhagyjuk a birodalom kötelékét, innentől nem játszunk 1 birodalmi helyen sem. + Felmondok és távozom 1 nézeteltérés miatt a ROXY rádiotól, néhány kollégámmal együtt.
2005 november: felújítva, megszépülve és profilt váltva megnyitja kapuját Budapest legrégebbi és legpatinásabb mulatója, a MOULIN ROUGE, minden szerdán és pénteken a város bohémjai előtt. Itt játszom Lacora-val együtt, mint rezidens és kiveszem a részem a munkából tulajdonosként is, társammal G PÉTERREL. Melletünk a cd játszóknál még teret kapnak a legjobb DJ tanitványaink, D-JULIES és MR KAUFER is.
Ekkor nyílik Budapest új szórakozóhelye is, az INSIDE, ahol minden hónap utolsó szombatján játszom Magonyi L-lel saját elnevezésű T.G.M.T. partynkon.
A hónap végén megjelenik negyedik mixlemezem. Persze még mindig a C.L.S. kiadó gondozásában, a mix címe: D.I.S.C.O. A lemez sikerének köszönhetően minden szombaton járom az ország club-jait a korong bemutató turnéjával.
2005 december: érdekegyeztetés után, a csapat (Dj Bárány A, Dj Junior, Dj Jován, Dj Lauer, Dj Danny L, Dj Soneec, Dj Antonio, és jómagam) összerakását követően indul a RÁDIÓ 1-en, a minden este nyolctól éjfélig tartó modern tánczenei műsorunk, DISCO*SHIT néven (ahol minden kedden vagyok adásban).
2005 szilveszterén a KÖZGÁZ AULÁJÁBAN játszom a RÁDIÓ 1 szilveszteri party-ján, egész este a nagyteremben, egyedül. A rendezvényen közel 7000-en jelentek meg.
2006 február: inenntől minden második kedden Székesfehérváron, a WEST-ben is játszom.
2006 május: nyári álomra hajtja fejét, egyúttal bezárjuk első saját club-unkat, a MOULIN ROUGE-t.
Ezzel egyidejűleg a nyár beköszöntével megnyílik a CAFÉ DEL RIO, ahol minden szerdán, pénteken és szombaton játszom, ezek melett járom az országot (a BÁZIS klubbokban és a PALACE-ban rendszeresen játszom).
2006 agusztus: a CAFÉ DEL RIO 5. születésnapjára kibocsájtott mixlemezt (10000 db) jómagam mixelem.
A budapest parádén a RÁDIÓ 1 és a TV2 kamionján is pörgetem a kedvenceimet.
2006 szeptember: bezár a CAFÉ DEL RIO, a pénteki program beköltözik a SCHOOL CLUB-ba, MR KAUFER-rel és velem, T.G.M.T. TRAINING néven.
Miután G PÉTER-rel kiszálltunk a MOULIN ROUGE-ból, megkezdjük 1 új club, a SENSATION előreklámját és építését, ennek keretein belül turnéval járom az ország azon klubjait, ahova (regionálisan) kizárólagos megállapodásaim szólnak.
2006 december: megnyitjuk az érzékek club-ját, a SENSATION-t. Kettő hetente szombaton az országjáró turném mellett, egész este MR. FISH-sel, LACORA-val és DJ JUNIOR-ral, mint rezidens pörgetem itt a kedvenceimet. Az extra party-kon is játszom (TOPMODELL SENSATION, BLACK SENSATION, FASHION SENSATION).
2006 szilveszter: immáron másodszor a KÖZGÁZ AULÁJÁBAN játszom az ország legnagyobb szilveszteri party-ján, egész este a nagyteremben DJ JUNIOR-ral. A rendezvényen közel 7000-en fordultak meg.
2007 május: LACORA, MAGONYI L. ÉS JÓMAGAM megnyitjuk első saját bárunkat a WEST END CITY CENTER tetöteraszán, B-PLAN néven.
Első sikeres szezonunk után bezárjuk nyárra a SENSATION-t.
Ezt követően országos kizárolagosságal a nyár folyamán minden szerdán és pénteken a CAFÉ DEL RIO-ban játszom egész estéket a hét többi napján járom az ország azon club-jait ahova kizárolagosság köt.